Uredjenje vrtova i basti
Landscape Architecture  
IDEJNA REŠENJA REFERENCE GALERIJA O NAMA KONTAKT
 
Uređenje dvorišta
Travnjaci
Žardinijere
Fontane
Alpinumi
Enterijerske biljke
Zalivni sistemi
Održavanje
 
 

 

O nama

Radnja ”VRT” iz Beograd osnovana je 2004. godine i bavi se uređenjem eksterijera i enterijera – uređjenjem dvorišta, bašti i vrtova, kao i njihovim održavanjem, odnosno uređenjem poslovnih prostora, kancelarija, restorana, kafića… Nastala je kao rezultat dugogodišnjeg rada u projektnom birou u kojem je stečeno dragoceno znanje vezano za hortikulturu, odnosno pejzažnu arhitekturu.

Osmislili smo, izveli i uredili mnogobrojna privatna dvorišta, poslovne prostore kao i enterijere, od kojih neke možete videti na stranici ”Galerija”.

Prilkom uređenja dvorišta podjednako ozbiljno prilazimo izradi idejnih rešenja, izvođenju radova i održavanju. Radeći na idejnim rešenjima vodimo računa o arhitekturi objekta, vrstama biljaka koje koristomo za sadnju i specifičnim uslovima na terenu, poštujući Vaše želje, a da pritom ne bude narušena funkcionalnost samog prostora.

Ukoliko nemate konkretan predlog za izradu idejnog rešenja možete to u potpunosti prepustiti nama. Kod izvođenja radova koristimo prvoklasni sadni material (sadnice, travni busen, humus, cveće), a sve izvodimo stručno, poštujući rokove. Da bi dvorište dobro izgledalo potrebno ga je pravilno održavati, u čemu Vam takođe možemo pomoći.

 

(C)2013 Vrt Beograd.